Take Away

Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.

Primi

1. Bruschetta Caprese kr. 45,-

Ristet hjemmebagt brød toppet med cherrytomater i olivenolie med hvidløg, sorte oliven og frisk basilikum med bøffelmozzarella.

2. Olive Marinate kr. 30,-

Blandede oliven marineret i citron, chili, hvidløg og rosmarin.

3. Cestino di Pane kr. 25,-

Friskbagt brød serveret med ekstra-jomfru olivenolie og balsamico.

Antipasti

4. Cozze con Erbe kr. 90,-

Blåmuslinger sauteret på panden i en aromatisk sauce af hvidvin, hvidløg og smør, med frisk dild, persille og purløg. Serveret med ristet ciabattabrød.

5. Trio di Bruschette kr. 69,-

En trio af bruschetta toppet med henholdsvis: Cherrytomater i olivenolie med hvidløg, sorte oliven og frisk basilikum med bøffelmozzarella. Lun gedeost med grillede peberfrugter og grøn pesto. Champignon stegt på panden i en let hvidløgsmarinade med cremet gorgonzola.

6. Gamberoni all'aglio kr. 85,-

Kæmperejer sauteret i smør, hvidløg og friskhakket persille.

7. Insalata Caprese kr. 69,-

Tomatsalat med bøffelmozzarella, revet basilikum og ekstrajomfru olivenolie.

8. Prosciutto Crudo con Mozzarella di Bufala kr. 79,-

Cremet bøffelmozzarella serveret med parmaskinke og en soltørret tomatpesto. Toppet med ekstra-jomfru olivenolie og friskkværnet peber.

9. Carpaccio di Manzo kr. 89,-

Oksemørbrad rullet i et fint lag af knuste peberkorn. Tyndt udskåret og serveret fersk, dryppet med en citrus olivenolie, toppet med sprød rucola og drysset med flager af Grana Padano.

10. Vitello Tonnato kr. 85,-

En kold anretning af tynde skiver af rosastegt kalvefilet lagt over rucola og toppet med en cremet og fyldig tunsauce med kapers, ansjoser, citron og en anelse sennep.

11. Antipasto Misto della Casa kr. 149,-

Et fad bestående af italienske specialiteter: Parmaskinke, bresaola, en variation af forskellige salami, mortadella, caprese med bøffelmozzarella, Taleggio og Provolone oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager, grøn pesto og friskbagt brød.

Paste Fresche

Alle pastaretter i denne sektion består af frisk hjemmelavet pasta tilberedt i huset.
12. Fettuccine con Salmone e Asparagi kr. 135,-

Fettuccinepasta med røget laks, hvidløg, hvidvin, fintsnittet porrer og asparges i en cremet sauce. Serveret med et strejf af friskkværnet peber.

13. Fettuccine con Filetto di Manzo kr. 135,-

Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin og fløde. Vendt nænsomt med fettuccinepasta og toppet med et strejf af friskkværnet peber.

14. Maccheroni con Pollo e Gamberi kr. 129,-

Kylling, tigerrejer og cherrytomater stegt på panden med hvidløg, hvidvin og chilli. Vendt med maccheronipasta i en let tomatsauce med friskhakket persille og rucola.

15. Maccheroni Contadina kr. 119,-

Kylling, hvidløg, farverige peberfrugter og rødløg med maccheronipasta vendt i en cremet sauce med pesto. Toppet med frisk rucola og et strejf af friskkværnet peber.

16. Tagliolini con Polpette di Manzo kr. 129,-

Hjemmelavede kødboller af oksekød serveret i en fyldig tomat- sauce med hvidløg, blandede urter og et strejf af chili. Lagt over tagliolinipasta og toppet med flager af Grana Padano.

17. Tagliolini Nerano kr. 119,-

Squash stegt på panden i smør, hvidvin og hvidløg indtil gylden. Dertil en sauce bestående af nænsomt smeltet og cremet provolone og parmesanost, vendt med tagliolinipasta og til slut tilføjet groft peber og friskrevet basilikum.

18. Tagliolini al Ragu’ di Salsiccia e Porcini kr. 125,-

Tagliolinipasta med italiensk pølse og porcinisvampe stegt i olivenolie, hvidvin, hvidløg og chilli. Vendt i vores egen fyldige tomatsauce med friskhakket persille.

19. Paccheri del Mare kr. 135,-

Paccheripasta med blåmuslinger, calamari og tigerrejer tilføjet en helt let tomatsauce med hvidløg, cherrytomater og friskhakket persille.

Pasta Ripiena

Fyldt pasta.
20. Tortelloni con Ricotta e Spinaci kr. 125,-

Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde med frisk basilikum. Drysset med flager af Grana Padano.

Risotto

21. Risotto del Mare kr. 135,-

Skaldyrsrisotto med tigerrejer, blåmuslinger, calamari, friskhakkede tomater, chili, hvidløg, safran og friske urter.

22. Risotto Paesana kr. 135,-

En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og parmesanost.

23. Risotto al Barolo e Taleggio kr. 125,-

En elegant risotto lavet på Barolo rødvin med cremet mild Taleggio ost og Parmesan. Drysset let med sprødstegte porrer.

24. Risotto Primavera kr. 119,-

En cremet og farverig risotto med peberfrugt, champignon, squash og asparges vendt let med parmesanost og en frisk grøn pesto.

Carni

25. Vitello Saltimbocca alla Romana kr. 215,-

Kalvefilet toppet med parmaskinke og frisk aromatisk salvie. Stegt på panden i hvidvin og smør med et strejf af hvidløg.

26. Agnello alla Menta kr. 229,-

Lammekrone serveret med en sauce af citron, hvidvin, frisk mynte og hvidløg.

27. Coniglio alla Falanghina kr. 215,-

Langtidsstegt marineret kaninryg i en rustik hvidvinssauce med frisk rosmarin, sorte oliven, rødløg, hvidløg og kapers.

28. Filetto con Funghi Porcini kr. 239,-

Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet sauce med hvidløg og porcinisvampe.

29. Filetto al Pepe Verde kr. 239,-

Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn.

30. Bistecca al Marsala con Dadolata di Pistacchi kr. 229,-

Entrecote fra grillen med en fløjlsblød og cremet sauce lavet på Marsala vin. Drysset med smørristede finthakkede pistacchienødder.

Alle ovenstående kødretter kommer med kartofler og dagens grøntsager.

Pesci

31. Gamberoni al Cognac e Pachino kr. 165,-

Saftige kæmperejer og cherrytomater sauteret i smør, hvidløg og cognac. Vendt på panden med frisk basilikum og serveret med en sprød og farverig blandet salat.

32. Trittico di pesce Ravello kr. 219,-

En sauteé af laks, kæmperejer og blåmuslinger stegt i hvidvin og hvidløg med cherrytomater, frisk hakket persille og purløg. Serveret med dagens grøntsager og kartofler.

Insalate

33. Insalata Rustica kr. 149,-

Grillet kylling serveret på årstidens blandede salatblade med marinerede squash, peberfrugter og artiskokker. Toppet med en cremet cæsardressing og ristede hvidløgscrutoner.

34. Panzanella Ravello kr. 135,-

En rustik salat af årstidens blandede salatblade og frisk basilikum med ristet hjemmebagt brød vædet let i oilvenolie og en anelse hvidløg, bøffelmozzarella, tomater, oregano, marinerede oliven og kapers.

Menu Bambini

35. Maccheroni con Pollo e Funghi kr. 69,-

Frisk hjemmelavet maccheronipasta med kylling, champignon og hvidløg i en cremet tomatsauce med frisk babyspinat.

36. Maccheroni con Polpette di Manzo kr. 69,-

Frisk hjemmelavet maccheronipasta vendt i vores tomatsauce med hjemmelavede kødboller af oksekød.

37. Pollo kr. 69,-

Marineret kylling stegt på panden med pommes frites.

38. Salsicce kr. 69,-

Italienske pølser stegt på panden med pommes frites.

Contorni

39. Pane all’aglio kr. 25,-

Hvidløgsbrød

40. Pane all'aglio e formaggio kr. 35,-

Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.

41. Insalata mista kr. 29,-

Årstidens blandede salatblade, cherrytomat og rødløg.

42. Insalata di rucola con scaglie di Grana Padano kr. 35,-

Rucolasalat og flager af Grana Padano vendt i olivenolie med et strejf af balsamico.

Dolci

57. Tiramisù kr. 69,-

Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, likør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med kakao på toppen.

58. Torta di Pere e Cioccolato kr. 65,-

Pæretærte med chokolade. Serveret med vanilje is.