Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

januar

Tortino di Bresaola

Cremet ost vendt med kaper, tun i olie oliven og purløg, svøbt i lufttørret let saltet oksindelår. Serveres med en parmesanost sauce, pesto og rucolasalat.

Ossobuco alla Milanese

Traditionel langtidsstegt mør kalveskank i hvidvin med aromatiske urter. Serveres med en safran risotto og gremolada.

Tartufo al limoncello

Italienske trøffel is, bestående af vanilje og limoncello likør creme

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 349 ,- 2 Retter: kr 289 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 329,-     2 Retter m. vine: kr 489 ,-

3 Retter: kr 439,-     3 Retter m. vine: kr 649 ,-