Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Marts

INSALATA DI GAMBERONI E CANNELLINI

Tigerrejer marinerede i ekstra- jomfru olivenolie, citrus og lime. Lagt over en sprød salat med cannellini bønner, vild fennikel og skalotteløg.

ANATRA ALL’ARANCIA

Andebryst tilberedt ved lav temperatur, serveret med appelsinsauce.

 

 

PASTIERA NAPOLETANA

Hjemmelavet traditionel napolitansk tærte lavet med køgt hvedekerner, æg, ricottaost og delikat appelsinblomstvand. Serveret med vaniljeis.

 

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 395 ,- 2 Retter: kr 315 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 389,-     2 Retter m. vine: kr 559 ,-

3 Retter: kr 489,-     3 Retter m. vine: kr 699 ,-