Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Marts

Tortino di patate al tartufo

Kartoffeltærte, serveret med pocheret æg og pecorino estesauce og fin sort trøffel.

Vitello al Barolo

Dansk Gastro Kalv, serveret med en Barolo sauce.

Foresta Nera

Kage lavet med hvid chokoladecreme, kirsebærconfit og mørk chokoladecreme.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 379 ,- 2 Retter: kr 305 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 379,-     2 Retter m. vine: kr 529 ,-

3 Retter: kr 469,-     3 Retter m. vine: kr 689 ,-