Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Oktober

PESCE SPADA MARINATO

Tynde skiver sværdfisk marineret i olivenolie, appelsin, citron og pink peber.

OSSOBUCO ALLA MILANESE

Traditionel langtidsstegt mør Okseskank i hvidvin med aromatiske urter. Serveres med en safran risotto.

 

 

TORTINO AL LIMONE

Hjemmelavet lun citron med en blød midte. Serveret med mandarinis og applelsin coulis.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 365 ,- 2 Retter: kr 285 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 359,-     2 Retter m. vine: kr 559 ,-

3 Retter: kr 469,-     3 Retter m. vine: kr 669 ,-