Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

dicember

Tortino di salmone

Cremet og mild ost vendt med rejer, purløg, dild og hvidløg svøbt i røget laks.Serveret med en frisk citrusfrugter dressing.

Filetto al barolo

Oksemørbrad fra grillen svøbt med bacon. Serveres med en barolo sauce, grøntsager og ovnbagte rustikke kartofler.

Semifreddo al torroncino

Creme af nougat semifreddo.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 349 ,- 2 Retter: kr 289 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 349,-     2 Retter m. vine: kr 529 ,-

3 Retter: kr 459,-     3 Retter m. vine: kr 699 ,-