Take Away

Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.

Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 195 kr,-!

Sammensæt en forret og fiskeret til 275 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 295kr,-!
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!

Ⓥ Vegetarisk

Ⓖ Glutenfri

Primi

1. Cestino di Pane Ⓥ kr. 39,-

Friskbagt brød serveret med ekstra jomfruolivenolie og balsamico.

2. Bruschetta Caprese Ⓥ kr. 59,-

Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede tomater i olivenolie med hvidløg og sorte oliven toppet med mozzarella.

3. Olive Marinate ⓋⒼ kr. 45,-

Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.

Antipasti

6. Vegetali grigliati con Bufala ⓋⒼ kr. 115,-

Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chili, hvidløg, samt frisk persille og mynte. Serveret med fyldig og cremet bøffelmozzarella.

7. Gamberoni all’aglio Ⓖ kr. 119,-

Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med en sprød salat garniture.

8. Carpaccio di Manzo Ⓖ kr. 125,-

Tyndskåret fersk oksemørbrad serveret på en bund af sprød rucola, dryppet med en citrus olivenolie og toppet med flager af grana padano.

9. Prosciutto Crudo con Bufala Ⓖ kr. 109,-

Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med italiensk lufttørret skinke og basilikumspesto. Dryppet med ekstra jomfruolivenolie.

10. Polpette di Tonno su Maionese di Avocado kr. 109,-

Frisk tun rørt op med pecorino ost, æg, brød, dild og citronskal, formet til kugler og dybstegt. Serveret med en delikat avocado-mayo.

11. Antipasto Misto della Casa kr. 189,-

Et fad bestående af italienske specialiteter: Italiensk lufttørret skinke, bresaola, mortadella, en variation af forskellige salami og oste, og en mini caprese salat. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat- og oliventapenade og friskbagt brød.

Paste Fresche

Alle pastaretter i denne sektion består af frisk hjemmelavet pasta tilberedt i huset.
13. Fettuccine con Filetto di Manzo kr. 185,-

Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin og fløde. Vendt nænsomt med fettuccinepasta.

14. Maccheroni con Pollo e Gamberi kr. 165,-

Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med maccheronipasta i en let tomatsauce og til sidst tilføjet rucola.

15. Maccheroni sorrentina kr. 155,-

Aubergine og cherrytomater sauteret på panden med hvidløg og vores egen tomatsauce. Vendt med maccheronipasta og frisk mozzarella. Til sidst toppet med pecorino og frisk basilikum.

17. Maccheroni al ragu di salsiccia e funghi kr. 159,-

En kødsauce af italiensk pølse, champignon og rødløg, stegt i oliveolie, hvidvin, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce og friskhakket persille, og vendt med maccheronipasta

18. Tagliolini con Polpette di Manzo kr. 159,-

Hjemmelavede kødboller af oksekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friske krydderurter og en anelse chili. Lagt over tagliolinipasta og toppet med flager af grana padano.

Pasta Ripiena

Fyldt pasta.
20. Tortelloni con Ricotta e Spinaci Ⓥ kr. 155,-

Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde og frisk spinat. Toppet med flager af grana padano.

Risotto

22. Risotto del Mare Ⓖ kr. 169,-

Skaldyrsrisotto med tigerrejer, blåmuslinger, calamari, safran, hvidløg, chili og friske krydderurter. Toppet med friskhakkede tomater.

23. Risotto Paesana kr. 159,-

En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og grana padano.

Pesci

26. Gamberoni alla diavola kr. 215,- kr,-

Saftige kæmperejer og cherrytomater sauteret i smør, hvidvin, hvidløg og chili. Vendt på panden med en let tomatsauce og frisk parsille. serveret med en sprød og farverig blandet salat

Carni

30. Filetto alla Gorgonzola kr. 285,-

Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.

31. Filetto al Pepe Verde kr. 285,-

Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.

32. Bistecca al Marsala con Funghi kr. 259,-

Entrecote fra grillen toppet med blandede svampe og en fløjlsblød og cremet sauce lavet på Marsala vin.

Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.

Contorni

33. Patate al Forno ⓋⒼ kr. 35,-

Ovnbagte rustikke kartofler krydret med timian og rosmarin.

34. Patate Fritte Ⓥ kr. 39,-

Sprøde og rustikke pommes frites.

37. Pane all’aglio Ⓥ kr. 39,-

Hvidløgsbrød.

38. Pane all’aglio e Formaggio Ⓥ kr. 49,-

Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.

Menu Bambini

43. Maccheroni con Polpette di Manzo kr. 75,-

Frisk hjemmelavet maccheronipasta vendt i vores tomatsauce med hjemmelavede kødboller af oksekød.

44. Pollo e Patate Fritte kr. 75,-

Marineret kylling stegt på grillen og serveret med pommes frites.

Dolci

46. Tiramisù Ⓥ kr. 95,-

Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.

47. panna cotta alla vaniglia kr. 89,-

Traditionel italiensk fløde og vaniljedessert.Toppet meden friskskovbær coulis.