Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.
Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 225 kr,-!
Sammensæt en forret og fiskeret til 295 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 315kr,-!
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Hjemmelavet friskbagt brød serveret med smør.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede San Marzano cherrytomater i e.v o olivenolie med hvidløg og basilikum.
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Rødbedemarineret laks, serveret med tatarsauce.
Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med fregola ( sardinien cous cous ).
Tyndt skåret kalvelårtunge serveret med tun, kapers, ansjoser og mayonnaise sauce.
Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med italiensk lufttørret skinke og basilikumspesto. Dryppet med ekstra jomfruolivenolie.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Italiensk lufttørret skinke, bresaola, mortadella, en variation af forskellige salami og oste, og en mini caprese salat. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat- og oliventapenade og friskbagt brød.
Paste Fresche
Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe med en anelse hvidvin demi-glace og fløde. Vendt nænsomt med grøn og hvid fettuccinepasta.
Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med maccheronipasta i en let tomatsauce og til sidst tilføjet rucola.
Grønne bønner, kartoffel og hjemmelavet basilikum pesto. Vendt med fettuccinepasta.
En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, champignon, stegt i oliveolie, hvidvin, løg, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med maccheronipasta
Hjemmelavede kødboller af oksekød og svinekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friskhakket persille og en anelse chili. Lagt over tagliolinipasta.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde.
Risotto
En cremet risotto med, porre, squash, peberfrugt, granskær creme, smør og grana padano.
En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone demi-glace og grana padano.
Pesci
Laksefilet fra færøen og kæmperejer stegt på panden. Serveret på en granskær creme og frisk asparges.
Carni
Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.
Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignon.
Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.
Contorni
Dagens kartofler.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Menu Bambini
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionel italiensk fløde- og pistacie dessert. Serveres med crumble og skovbær coulis.