Take Away

Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.

Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 219 kr,-!

Sammensæt en forret og fiskeret til 299 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 329kr,-!
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!

Ⓥ Vegetarisk

Ⓖ Glutenfri

Primi

1. Cestino di Pane Ⓥ kr. 45,-

Hjemmelavet friskbagt brød serveret med smør.

2. Bruschetta Caprese Ⓥ kr. 75,-

Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede cherrytomater i e.v o olivenolie med hvidløg og basilikum.

3. Olive Marinate ⓋⒼ kr. 49,-

Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.

Antipasti

6. Tartare di Tonno Ⓖ kr. 129,-

Tun tatar med oliveolie og sesamfrø. Serveret sesam sauce.

7. Gamberoni in crosta kr. 129,-

Panerede Kæmprejer. Serveres med aioli sauce.

8. Carpaccio di manzo Ⓖ kr. 139,-

Tyndtskåret oksemørbrad, serveret med tun, kapers, ansjoser og mayonnaise sauce.

9. Vegetali grigliati con burrata ⓋⒼ kr. 119,-

Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chilli, hvdløg, samt frisk persille og mynt. serveret med fyldig og cremet burrata ost.

11. Antipasto Misto della Casa kr. 199,-

Et fad bestående af italienske specialiteter: Parma skinke, burratina ost, en variation af forskellige salami og oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat og friskbagt brød.

Paste Fresche

Alle pastaretter i denne sektion består af frisk hjemmelavet pasta tilberedt i huset.
13. Fettuccine con Filetto di Manzo kr. 199,-

Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin demi-glace og fløde. Vendt nænsomt med grøn og hvid fettuccinepasta.

14. Fusilli con Pollo e Gamberi kr. 185,-

Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med fusillipasta i en let tomatsauce.

15. Fusilli alla crudaiolaⓋ kr. 169,-

Fusillipasta med hjemmelavet basilikum pesto, cherrytomater og perler af mozzarellaost. Vendt med fusillipasta. ( kold ret )

17. Fettuccine al ragu di salsiccia kr. 179,-

En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, champignon, stegt i oliveolie, hvidvin, løg, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med fettuccinepasta

18. Linguine con Polpette di Manzo kr. 179,-

Hjemmelavede kødboller af oksekød og svinekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friskhakket persille og en anelse chili. Lagt over linguinepasta.

Pasta Ripiena

Fyldt pasta.

20. Cappellacci con ricotta e spinaci Ⓥ kr. 175,-

Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde.

Risotto

22. Risotto OrtolanaⓋⒼ kr. 165,-

En cremet risotto med, porre, squash, peberfrugt, granskær creme, smør og grana padano.

23. Risotto ai FunghiⓋⒼ kr. 179,-

En cremet risotto med porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og grana padano.

Pesci

26.Coda di rospo kr. 289,- kr,-

Havtaskefilet og kæmperejer stegt på panden. Serveret på en granskær creme og frisk asparges. Serveres med kartofler.

Carni

30. Filetto al Gorgonzola kr. 319,-

Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.

31. Filetto al Pepe Verde kr. 319,-

Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.

32. Filetto ai Funghi Porcini kr. 319,-

Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignon.

Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.

Contorni

33. Patate del giorno ⓋⒼ kr. 39,-

Dagens kartofler.

34. Patate Fritte Ⓥ kr. 39,-

Sprøde og rustikke pommes frites.

38. Pane all’aglio e Formaggio Ⓥ kr. 49,-

Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.

Menu Bambini

Dolci

46. Tiramisù Ⓥ kr. 95,-

Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.

47. panna cotta alla vaniglia kr. 89,-

Traditionel italiensk fløde- og vaniljedessert. Serveres med crumble og hindbær coulis.