Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.
Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 219 kr,-!
Sammensæt en forret og fiskeret til 299 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 329kr,-!
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Hjemmelavet friskbagt brød serveret med smør.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede cherrytomater i e.v o olivenolie med hvidløg og basilikum.
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Tun tatar med oliveolie og sesamfrø. Serveret sesam sauce.
Panerede Kæmprejer. Serveres med aioli sauce.
Tyndtskåret oksemørbrad, serveret med tun, kapers, ansjoser og mayonnaise sauce.
Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chilli, hvdløg, samt frisk persille og mynt. serveret med fyldig og cremet burrata ost.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Parma skinke, burratina ost, en variation af forskellige salami og oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat og friskbagt brød.
Paste Fresche
Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin demi-glace og fløde. Vendt nænsomt med grøn og hvid fettuccinepasta.
Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med fusillipasta i en let tomatsauce.
Fusillipasta med hjemmelavet basilikum pesto, cherrytomater og perler af mozzarellaost. Vendt med fusillipasta. ( kold ret )
En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, champignon, stegt i oliveolie, hvidvin, løg, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med fettuccinepasta
Hjemmelavede kødboller af oksekød og svinekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friskhakket persille og en anelse chili. Lagt over linguinepasta.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta.
Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde.
Risotto
En cremet risotto med, porre, squash, peberfrugt, granskær creme, smør og grana padano.
En cremet risotto med porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og grana padano.
Pesci
Havtaskefilet og kæmperejer stegt på panden. Serveret på en granskær creme og frisk asparges. Serveres med kartofler.
Carni
Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.
Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignon.
Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.
Contorni
Dagens kartofler.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Menu Bambini
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionel italiensk fløde- og vaniljedessert. Serveres med crumble og hindbær coulis.