Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.
Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 195 kr,-!
Sammensæt en forret og fiskeret til 275 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 295kr,-!
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Friskbagt brød serveret med ekstra jomfruolivenolie og balsamico.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede tomater i olivenolie med hvidløg og sorte oliven toppet med mozzarella.
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chili, hvidløg, samt frisk persille og mynte. Serveret med fyldig og cremet bøffelmozzarella.
Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med en sprød salat garniture.
Tyndskåret fersk oksemørbrad serveret på en bund af sprød rucola, dryppet med en citrus olivenolie og toppet med flager af grana padano.
Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med italiensk lufttørret skinke og basilikumspesto. Dryppet med ekstra jomfruolivenolie.
Frisk tun rørt op med pecorino ost, æg, brød, dild og citronskal, formet til kugler og dybstegt. Serveret med en delikat avocado-mayo.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Italiensk lufttørret skinke, bresaola, mortadella, en variation af forskellige salami og oste, og en mini caprese salat. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat- og oliventapenade og friskbagt brød.
Paste Fresche
Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin og fløde. Vendt nænsomt med fettuccinepasta.
Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med maccheronipasta i en let tomatsauce og til sidst tilføjet rucola.
Aubergine og cherrytomater sauteret på panden med hvidløg og vores egen tomatsauce. Vendt med maccheronipasta og frisk mozzarella. Til sidst toppet med pecorino og frisk basilikum.
En kødsauce af italiensk pølse, champignon og rødløg, stegt i oliveolie, hvidvin, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce og friskhakket persille, og vendt med maccheronipasta
Hjemmelavede kødboller af oksekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friske krydderurter og en anelse chili. Lagt over tagliolinipasta og toppet med flager af grana padano.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde og frisk spinat. Toppet med flager af grana padano.
Risotto
Skaldyrsrisotto med tigerrejer, blåmuslinger, calamari, safran, hvidløg, chili og friske krydderurter. Toppet med friskhakkede tomater.
En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og grana padano.
Pesci
Saftige kæmperejer og cherrytomater sauteret i smør, hvidvin, hvidløg og chili. Vendt på panden med en let tomatsauce og frisk parsille. serveret med en sprød og farverig blandet salat
Carni
Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.
Entrecote fra grillen toppet med blandede svampe og en fløjlsblød og cremet sauce lavet på Marsala vin.
Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.
Contorni
Ovnbagte rustikke kartofler krydret med timian og rosmarin.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød.
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Menu Bambini
Frisk hjemmelavet maccheronipasta vendt i vores tomatsauce med hjemmelavede kødboller af oksekød.
Marineret kylling stegt på grillen og serveret med pommes frites.
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionel italiensk fløde og vaniljedessert.Toppet meden friskskovbær coulis.