Vi har et bredt menukort, som spænder fra friske hjemmelavede pastaretter til frisk fisk, skaldyr og kødretter. Gode råvarer, tid og indsats er hjertestammen i vores menu.
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Hjemme lavet Friskbagt brød og brødstænger serveret med smør.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede San Marzano cherrytomater i e.v.o. olivenolie med hvidløg og basilikum .
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Blåmuslinger sauteret på panden i en aromatisk sauce af hvidvin, hvidløg og smør med frisk dild, persille og purløg, basilikum, mynte, fløde og parmesanost. Serveret med let grillet hjemmebagt brød med hvidløg.
Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med fregola ( Sardinien cous cous).
Tyndt skåret kalvelårtunge serveret med tun, kapers, ansjoser og mayonnaise sauce.
Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med Parmaskinke og basilikumspesto samt apulisk ekstra jomfruolivenolie.
Rødbedemarineret laks, serveret med tatarsauce.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Parmaskinke, burratina ost, en variation af forskellige salami og oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat- og friskbagt brød.
Paste fresche
Grønne bønner, kartofler og hjemmelavet basilikum pesto. Vendt med fettuccinepasta.
Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin, demi-glace og fløde. Vendt nænsomt med grøn og hvid fettuccinepasta.
Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med maccheronipasta i en let tomatsauce.
En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, og champignon stegt i olivenolie, hvidvin, løg, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med maccheronipasta.
Hjemmelavede kødboller af oksekød og svinekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friskhakket persille og en anelse chili. Lagt over tagliolinipasta og toppet med burrata ost.
Tagliolinipasta med blåmuslinger, calamari og tigerrejer tillføjet en helt let tomatsauce jomfruhummer bisque med hvidløg, chili, friskhakkede tomater og persille.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde.
Fyldt pasta med jomfruhummer. Dertil sauce af hvidløg, jomfruhummer bisque og San Marzano cherrytomater.
Risotti
Vi laver vores risotto med Arborio-ris.
En cremet risotto med, porre, squash, peberfrugt, granskær creme, smør og grana padano.
En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone, demi-glace og grana padano.
Pesci
En sauté af laks, kulmule, kammuslinger, kæmperejer og blåmuslinger stegt i hvidvin og hvidløg med San Marzano cherrytomater, persille, dild og purløg på grillet hjemmebagt brød med hvidløg.
Laksefilet stegt på grillen. Serveret på en granskær creme og frisk grillet asparges.
Carni
Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignon.
Oksemørbrad fra grillen toppet med en mild og cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.
Alle ovenstånde kødretter serveres med dit valg af kartofler.
Contorni (Tilbehør)
Ovnbagte rustikke kartofler krydret med frisk urter.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionel italiensk fløde- og pistacie dessert. Serveres med crumble og skovbær coulis.
Italiensk flødeis. Vælg mellem vanilje, jordbær,pistacie, hasselnød og chokolade.
Lun chokoladekage med en blød midte. Serveret med italiensk vaniljeis.
Ægte italiensk citron sorbet serveret i egen skal.
Et sortiment af gode italienske oste serveret med surt og sødt tilbehør.
Bibite
Italiensk mineralvand med brus (50 cl.)
Italiensk mineral vand uden brus (50 cl.)
Lille (30 cl.)
Stor (50 cl.)
Peach (50 cl.)
Æble el. Appelsin
(20 cl.)
Flere varianter (33 cl.)
Birre
Lille (25 cl.)
Stor (50 cl.)
Lille (25 cl.)
Stor (50 cl.)
Alkoholfri øl på flaske (33 cl.)
Italiensk øl (33 cl.)
Italiensk øl (33 cl.)
Caffè
Enkelt shot / Dobbelt shot
Enkelt shot / Dobbelt shot
Lille / Stor
Enkelt shot / Dobbelt shot
Varm cacao med espressokaffe.
Varm cacao med flødeskum.
Flere varianter
Liquori & spiriti
Hvorfor ikke tilføje en likør til kaffen?