Vi har et bredt menukort, som spænder fra friske hjemmelavede pastaretter til frisk fisk, skaldyr og kødretter. Gode råvarer, tid og indsats er hjertestammen i vores menu.
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Friskbagt brød serveret med ekstra jomfruolivenolie og balsamico.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede tomater i olivenolie med hvidløg og sorte oliven toppet med mozzarella.
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Blåmuslinger sauteret på panden i en aromatisk sauce af hvidvin, hvidløg og smør med frisk dild, persille og purløg. Serveret med let grillet hjemmebagt brød med hvidløg.
En trio af crostini toppet med henholdsvis: Friskhakkede tomater i olivenolie med hvidløg og sorte oliven toppet med mozzarella. Soltørret tomat- og oliventapenade samt mild og cremet taleggio ost og speck. Ricotta ost med hvidløg og friske krydderurter toppet med røget laks.
Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chili, hvidløg, samt frisk persille og mynte. Serveret med fyldig og cremet bøffelmozzarella.
Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med en sprød salat garniture.
Tyndskåret fersk oksemørbrad serveret på en bund af sprød rucola, dryppet med en citrus olivenolie og toppet med flager af grana padano.
Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med italiensk lufttørret skinke og basilikumspesto. Dryppet med ekstra jomfruolivenolie.
Frisk tun rørt op med pecorino ost, æg, brød, dild og citronskal, formet til kugler og dybstegt. Serveret med en delikat avocado-mayo.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Italiensk lufttørret skinke, bresaola, mortadella, en variation af forskellige salami og oste, og en mini caprese salat. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat- og oliventapenade og friskbagt brød.
Paste fresche
Røget laks stegt på panden med hvidløg, hvidvin, fintsnittet porre og asparges. Serveret i en cremet sauce med fettuccinepasta.
Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin og fløde. Vendt nænsomt med fettuccinepasta.
Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede tomater og en anelse chili. Vendt med maccheronipasta i en let tomatsauce og til sidst tilføjet rucola.
Aubergine og cherrytomater sauteret på panden med hvidløg og vores egen aromatiske tomatsauce. Vendt med maccheronipasta og frisk mozzarella. Til sidst toppet med pecorino og frisk basilikum.
Squash stegt på panden i smør, hvidvin og hvidløg indtil gylden. Dertil en sauce af nænsomt smeltet provolone og grana padano, vendt med tagliolinipasta og toppet med frisk basilikum.
En kødsauce af italiensk pølse, champignon og rødløg stegt i olivenolie, hvidvin, hvidløg og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce og friskhakket persille, og vendt med maccheronipasta.
Hjemmelavede kødboller af oksekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, friske krydderurter og en anelse chili. Lagt over tagliolinipasta og toppet med flager af grana padano.
Tagliolinipasta med blåmuslinger, calamari og tigerrejer tillføjet en helt let tomatsauce med hvidløg, chili, friskhakkede tomater og persille.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde og frisk spinat. Toppet med flager af grana padano.
Risotti
Vi laver vores risotto med Arborio-ris.
Skaldyrsrisotto med tigerrejer, blåmuslinger, calamari, safran, hvidløg, chili og friske krydderurter. Toppet med friskhakkede tomater.
En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og grana padano.
En frisk risotto med grønne asparges og ærter, smagt til med mild og cremet gorgonzola, mynte og citronskal.
Pesci
En sauté af laks, kæmperejer og blåmuslinger stegt i hvidvin og hvidløg med cherrytomater, persille, dild og purløg. Serveret med grillede grøntsager og rustikke ovnbagte kartofler.
Saftige kæmperejer og cherrytomater sauteret i smør, hvidvin, hvidløg og chili. Vendt på panden med en let tomatsauce og frisk persille. Serveret med en sprød og farverig blandet salat.
Laksefilet og kammuslinger stegt på panden i olivenolie og hvidvin. Lagt over frisk spinat og kartofler. Toppet med en cremet sauce med farverig safran, hvidløg og frisk dild.
Carni
Lammekrone serveret med en sauce af citron, hvidvin, smør, frisk mynte og hvidløg.
Langtidsstegt marineret kaninlår i en rustik hvidvinssauce med cherrytomater, hvidløg, frisk rosmarin, timian og basilikum.
Oksemørbrad fra grillen toppet med en mild og cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.
Entrecote fra grillen toppet med blandede svampe og en fløjlsblød og cremet sauce lavet på Marsala vin.
Alle ovenstånde kødretter serveres med dit valg af kartofler.
Contorni (Tilbehør)
Ovnbagte rustikke kartofler krydret med timian og rosmarin.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Smørstegte ærter, rødløg og pancetta bacon.
Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chili, hvidløg, samt frisk persille og mynte.
Årstidens blandede salatblade med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og en hjemmelavet vinaigrette.
Rucolasalat vendt i olivenolie, toppet med flager af grana gadano og en rig balsamicoreduktion.
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionel italiensk fløde- og vaniljedessert. Toppet med en frisk skovbær coulis.
Italiensk flødeis. Vælg mellem vanilje, jordbær og chokolade.
Lun chokoladekage med en blød midte. Serveret med italiensk vaniljeis.
Ægte italiensk citron sorbet serveret i egen skal.
Et sortiment af gode italienske oste serveret med surt og sødt tilbehør og ristet hjemmebagt brød.
Bibite
Italiensk mineralvand med brus (50 cl.)
Italiensk mineral vand uden brus (50 cl.)
Lille (30 cl.)
Stor (50 cl.)
Peach (50 cl.)
Æble el. Appelsin
(20 cl.)
Flere varianter (33 cl.)
Birre
Lille (25 cl.)
Stor (50 cl.)
Lille (25 cl.)
Stor (50 cl.)
Alkoholfri øl på flaske (33 cl.)
Italiensk øl (33 cl.)
Italiensk øl (33 cl.)
Caffè
Enkelt shot / Dobbelt shot
Enkelt shot / Dobbelt shot
Lille / Stor
Enkelt shot / Dobbelt shot
Varm cacao med espressokaffe.
Varm cacao med flødeskum.
Flere varianter
Liquori & spiriti
Hvorfor ikke tilføje en likør til kaffen?