Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Marts

Risotto con cozze e patate

Risotto med friske muslinger og kartofler. Serveret på en creme lavet på hestebønner og pecorino ost.

 

Guancie di maiale con nocciole e zafferano

Svinekæber marineret i rødvin, pærer, kanel og blommer. Langtidstilbredt.  Serveret med en sauce lavet på safran og hasselnødder.

 

 

Pastiera Napoletana

Hjemmelavet traditionel napolitansk tærte lavet med kogte hvedekerner, æg, ricottaost og delikat appelsinblomstvand. Serveret med appelsin coulis og vaniljeis.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 399,- m. vinmenu: kr 625,-

2 Retter: kr 319,- m. vinmenu: kr 485,-