Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Marts

Gamberoni al guazzetto.

Kæmperejer svøbt i bacon, flamberet i cognac og serveret med en scampisauce og fregola (italiensk couscous).

Bistecca Alla Bordolese

Ribeye af dansk Hereford. Serveret med en hjemmelavet Barolo reduktion med fond, urter, citronskal og Sichuan peber.

Semifreddo ai 3 cioccolati

Semifreddo lavet på mørk chokolade, hvid chokolade og mælkechokolade. Serveres med mangocoulis.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: ,-     2 Retter m. vine: ,-

3 Retter: ,-     3 Retter m. vine: ,-