Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

August

Caprese di burrata

Klassisk Apulisk mozzarella, serveret med cherrytomater, apulia tarallo og basilikum perler.

Saltimbocca alla romana

Kalvefilet toppet med parmaskinke og frisk aromatisk salvie, stegt på panden i hvidvin og smør. Serveres med grøntsager og ovnbagte kartofler.

Semifreddo al torroncino

creme af nougat semifreddo.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 349 ,- 2 Retter: kr 289 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 339,-     2 Retter m. vine: kr 499 ,-

3 Retter: kr 429,-     3 Retter m. vine: kr 669 ,-