Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

februar

gnocchi del bosco

Hjemmelavet gnocchi med kartofler, mel og æggeblomme serveret med sauteret porcini-svampe og en cremet trøffelsauce. Toppet med flager af grana padano ost og frisk purløg.

 

vitello alla romana

Kalvefilet rullet med parmaskinke og salvie. Serveret med en hvidvin, hvidløg og kalvefond sauce med sprød salvie og semitørrede cherrytomater.

 

 

Crespella al cioccolato e banana

Hjemmelavet pandekager med chokoladecreme og karamelliserede bananer.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 379,- m. vinmenu: kr 595,-

2 Retter: kr 319,- m. vinmenu: kr 475,-