Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

November - December

Bisque di Scampi con Aragostine

En klassisk hjemmelavet jomfruhummer bisque lavet af skallerne. Serveret med hummerhaler flamberet i italiensk brandy og toppet med squash og gulerod i julienne.

Filetto di Cervo all’Abruzzese

Mør og saftig kronhjortefilet fra grillen med en fyldig og let syrlig sauce lavet på blåbær og vindruer. Dertil årstidens grønt samt ovnbagte rustikke kartofler i hvidvin og rosmarin.

Delizia alle Pesche

Let og luftig butterdejsdessert med rommarinerede ferskner, mandler og knuste amaretti. Serveret med en delikat fersken coulis.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 399,- m. vinmenu: kr 659;

2 Retter: kr 329,- m. vinmenu: kr 499;