Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

oktober

Zuppa di fagioli e cozze alla tarantina

Cremet suppe af cannellini bønner, smagt til med anis.

Serveret med friske blåmuslinger omsluttet af en blanding af brød, æg, pecorino ost og urter, som derefter er dybstegte.

Stinco di Agnello alle erbe

Mør Lammekølle langtidsstegt i ovnen, i rødvin med gulerødder, løg, rosmarin og timian. Serveret på kartoffelmos og med hjemmelavede chips af jordskokker.

Coppa del nonno

Kaffecreme lavet af ricotta og mascarpone ost, kaffe, Kahlua og fløde. Serveret på kakao crumble.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 399,- m. vinmenu: kr 625,-

2 Retter: kr 329,- m. vinmenu: kr 489,-