Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Maj

Insalata di Gamberoni e Cannellini

Tigerrejer marineret i ekstra-jomfru olivenolie, citrus og lime. Lagt over en sprød salat med cannellini bønner, vild fennikel, skalotteløg og friskhakkede tomater.

Bistecca dello Chef

Entrecote fra grillen toppet med en fyldig rødvinssauce krydret med timian, rosmarin og stjerne anis. Serveret med rødvinspocheret pære, årstidens grøntsager og rustikke ovnbagte kartofler.

Tiramisu di Fragole

Et sommerligt twist på den traditionelle Tiramisu, lavet med ladyfingers vædet i Limoncello likør og lagret med mascarpone creme og jordbær.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 409,- m. vinmenu: kr 629,-

2 Retter: kr 329,- m. vinmenu: kr 489,-