Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Januar

Crema di Funghi

Cremet suppe af svampe, porrer og kartofler toppet med hjemmelavede sprøde hvidløgscroutoner og Enoki svampe sauteret med krydderurter.

Bistecca Toscana

En rustik anretning af mør og saftig Entrecote fra grillen lagt over cannellini bønner stegt på panden med søde rødløg og pancetta bacon. Toppet med en Chianti rødvinsreduktion og serveret med ovnbagte kartofler med rosmarin.

Panna Cotta doppio Cioccolato

Klassisk hjemmelavet italiensk flødedessert med mørk og hvid chokolade. Toppet med hakkede hasselnødder og rommarinerede kirsebær.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 369,- m. vinmenu: kr 599;

2 Retter: kr 299,- m. vinmenu: kr 449;