Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

September

Tortino di bresaola tonnato

Bresaola fyldt med smørbar ost, tun i olie og purløg. Serveret på rucolasalat med en ostesauce og jordkokker chips.

Filetto di manzo alle ciliegie

Oksemørbrad fra grillen med en kirsbær, skalotteløg, rødvin, marsalavin, sennep og rosmarin sauce. Serveres med grønsager og ovnbagte kartofler.

Torta Biscotto

Hjemmelavet kage bestående af lag kiks med kakao og vanilje cream.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 349 ,- 2 Retter: kr 289 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 339,-     2 Retter m. vine: kr 499 ,-

3 Retter: kr 429,-     3 Retter m. vine: kr 669 ,-