Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Januar

Polpette alla pugliese

Klassiske pulianske kødboller lavet af formalet oksekød med hvidløg, pecorinoost, persille, brødkrummer og æg. Serveret med marinara sauce(tomat og oregano) samt bøffelmozzarella mousse.

 

vitello con mele e uva

Kalvefilet steak marineret i vindruesaft, rosmarin og salvie. Serveret med en sauce lavet på karameliserede æbler og vindruer

 

 

Bavarese agli agrumi

Appelsin og citron mousse lagt på en kiksebund. Serveret med siciliansk blodappelsin coulis.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 369,- m. vinmenu: kr 575,-

2 Retter: kr 299,- m. vinmenu: kr 455,-