Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Maj

Cappellacci alla contadina

Frisk fyldt pasta med sølvbede, ricotta og grana padano ost. Serveret på fløjlsagtig græskar-suppe, confiterede tomater og burrata ost.

Tagliata di Maiale

Skåret edderkop af gris. Serveret med crème af pecorinoost, San Marzano cherry tomato, rucolasalat og en rig balsamico reduction.

Creme brulée

Safran og blåbær crème brulée.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 349 ,- 2 Retter: kr 285 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 329,-     2 Retter m. vine: kr 479 ,-

3 Retter: kr 419,-     3 Retter m. vine: kr 639 ,-