Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Oktober

Gnocchi di Spinaci

Hjemmelavede kartoffel og spinat gnocchi serveret på en creme af blomkål og gorgonzola, toppet med en reduktion af rødkål og hakkede valnødder.

Filetto al Primitivo di Manduria

Oksemørbrad fra grillen serveret med en hjemmelavet rødvinssauce tilberedt med rosmain, timian, skalotteløg og enebær. Hertil ovnbagte kartofler og forårsløg.

Tiramisu di Anananas

Et twist på den klassiske Italienske dessert. Lavet med en creme af mascarpone, lagret med ladyfingers og frisk ananas.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 419,- m. vinmenu: kr 649;

2 Retter: kr 339,- m. vinmenu: kr 489;