Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Juni/Juli

Salmone agli Agrumi

En farverig anretning af laksetatar, avokado og årstidens salatblade med en frisk citrus- og krydderurtemayo.

Grigliata Mista Ravello

Blandet fra grill: Oksefilet og -mørbrad samt lammekotelet og kyllingefilet toppet med en rustik dressing af fennikel, peberfrugt, løg og selleri vendt i olivenolie med citron og hvidløg. Hertil en cremet salsa verde, ovnbagte kartofler og årstidens grøntsager.

Torta Caprese

Traditionel hjemmelavet chokolade -og mandelkage fra øen Capri.  Serveret med hasselnød is.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 429,- m. vinmenu: kr 659;

2 Retter: kr 349,- m. vinmenu: kr 499;