Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

April

POLPETTE DI SALMONE

Frisk laks rørt op med citronskal, brød og persille formet til kugler og dybstegt. Serveret med tzatziki sauce.

AGNELLO ALLA MENTA

Lammekrone serveret med en sauce af citron, hvidvin, smør, frisk mynt og hvidløg.

 

 

TORTA AL CARAMELLO SALATO

Mork chokolade creme med en bund af salt karamel drysset med karamelliseret hasselnødder.

 

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 395 ,- 2 Retter: kr 315 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 399,-     2 Retter m. vine: kr 569 ,-

3 Retter: kr 499,-     3 Retter m. vine: kr 699 ,-