Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Januar

Tortino di Salmone

Cremet og mild mascarpone ost vendt med purløg, dild, hvidløg  og citron svøbt i røget laks.  Lagt over en bund af sprød rucola og serveret med frisk agurk dressing og et strejf af friskkværnet peber.

Guance di maiale brasate

Svinekæber marineret i rødvin, pærer, kanel og blommer. Langtidstilbredt.  Serveret med en rødvin sauce.

Mousse al cioccolato

Chokolade mousse fyldt med hindbær gele´. Serveret med skovbær coulis.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: ,-     2 Retter m. vine: ,-

3 Retter: ,-     3 Retter m. vine: ,-