Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

April

Vitello tonnato

En kold anretning af tynde skiver rosa stegt kalvefilet, lagt over sprød salat og toppet med en cremet og fyldig tunsauce med kapers, ansjoser, citron og en anelse sennep.

Saltimbocca alla romana

Kalvefilet toppet med italiensk lufttørret skinke og frisk aromatisk salvie. Stegt på panden i hvidvin og smør med et strejf af hvidløg.

Torta Mimosa

Hjemmelavet traditionel italiensk sukkerbrødskage lagret med en ”creme chantilly” lavet på fløde, florsukker og vaniljekorn, samt sød ananas og let syrlig citron skal.

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 289,-     2 Retter m. vine: kr 449 ,-

3 Retter: kr 369,-     3 Retter m. vine: kr 599 ,-