Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

juli

Insalata di gamberi e cannellini

Tigerrejer marinerede i ekstra- jomfru olivenolie, citrus og lime.  Lagt over en sprød salat med cannellini bønner, vild fennikel og skalotteløg.

Filetto al barolo

Oksemørbrad fra grillen svøbt med bacon. Serveret med en barolosauce og andemousse.

Tiramisu di fragola

En frisk sommerversion af den italienske klassiker, hvor kaffen er skiftet ud med friske jordbær og hjemmelavet limoncello.

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 329,-     2 Retter m. vine: kr 479 ,-

3 Retter: kr 399,-     3 Retter m. vine: kr 649 ,-