Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

August

VITELLO TONNATO

En kold anretning af tynde skiver af rosa-stegt kalvefilet lagt over rucola med en hjemmelavet, cremet og fyldig tunsauce, som er lavet med kapers, ansjoser og mayonnaise.

 

FILETTO IN CROSTA DI SPECK

Øksemørbrad fra grillen svøbt med speck skinke. Lagt over grillet polenta med Tirolese sauce lavet med speck, demi-glace, fløde og sennep.

CRESPELLE AL CACAO CON FRAGOLE

Hjemmelavede chokolade pandekager serveret med vaniljecreme, friske jordbær og en jordbærcoulis.

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 309,-

Priser i restauranten:

2 Retter: 329,-     2 Retter m. vine: 489,-

3 Retter: 415,-     3 Retter m. vine: 659,-