Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

September

Tortino di pollo e zucchine

Skåret kyllingebryst formet med æg, rasp, squash, mynte, frisk citronskal og pecorino ost. Serveret over en creme af rød peberfrugt.

Mille foglie di manzo

Skåret saftig entrecote fra grillen lagt i lag med kartofler i trøffel sauce og smørstegte porcini-svampe. Dryppet med en balsamico eddike reduktion.

Torta Caprese

Traditionel hjemmelavet chokolade-og mandelkage fra øen Capri. Serveret med pistacie is.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 399,- m. vinmenu: kr 625,-

2 Retter: kr 329,- m. vinmenu: kr 489,-