Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

September

Involtini di peperoni

Ristede peberfrugt fyldt med en creme af tun, philadelphia ost og purløg.

Tagliata di Manzo

Skåret saftig entrecote fra grillen lagt på en porrer sauce, med rucola salat, cherrytomatoer, flager af grana padano. Dryppet med en balsamico eddike reduktion.

Baba napoletano al rum

En traditionel neapolitan kage vendt i rom og syrup. serveret med jasmin creme.

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 319,-     2 Retter m. vine: kr 465 ,-

3 Retter: kr 389,-     3 Retter m. vine: kr 639 ,-