Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Maj

Spiedino di Salmone e Gamberoni

Dybtstegt laksekage og kæmpereje på spyd, serveret  med en frisk youghurtdressing med lime og rosa peberkorn.

Bistecca di Vitello con Funghi e Mostarda

Kalvesteak fra grillen toppet med blandede vilde svampe i en cremet sauce smagt til med mild grovkornet sennep.  Dertil årstidens grønt samt ovnbagte rustikke kartofler.

Tiramisu di Fragole

En frisk sommerversion af den italienske klassiker, hvor kaffen er skiftet ud med friske jordbær og hjemmelavet limoncello.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 415,- m. vinmenu: kr 659;

2 Retter: kr 325,- m. vinmenu: kr 499;