Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

juli

INSALATA DI QUINOA E BURRATA

Quinoa med courgette og peberfrugt lagt nænsomt på hummus og toppet med burrata ost.

 

COSTOLETTA DI VITELLO CON FUNGHI DI BOSCO

Kalvekotlet stegt på grillen serveret med en blandet vild svampesauce. Serveret med ovnbagte kartofler.

 

 

SEMIFREDDO AL LIMONE

Creme af citron semifreddo serveret med italiensk jordbæris og en coulis af passionsfrugt.

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 295,-

Priser i restauranten:

2 Retter: 319,-     2 Retter m. vine: 469,-

3 Retter: 389,-     3 Retter m. vine: 629,-