Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Juli/August

Tortino di Tonno Affumicato

Cremet mild ricottaost vendt med dild, purløg, og hvidløg og svøbt i tynde skiver af koldrøget tun. Toppet med stennbiderrogn og dryppet med en citrusdressing.

Grigliata Mare e Monte

Fra grillen; Oksemørbrad, kyllingefilet, tigerreje og kammusling med blandede grøntsager på spyd. Toppet med en hjemmerørt aromatisk hvidløg og olivenolie dressing med citron, oregano, friskhakket persille, finthakket rødløg og en anelse chili. Dertil ovnbagte rustikke kartofler i hvidvin og rosmarin.

Semifreddo con Pesche e Amaretti

Italiensk isdessert lavet på cremet mascarpone og fløde med frisk fersken, pure, af fersken og knuste ammaretti biscotti. Toppet med finthakkede pistacchienødder og en mørk chokoladesauce.

Kuvertpriser

3 Retter: kr399,- m. vinmenu: kr 659;

2 Retter: kr 319,- m. vinmenu: kr 489;