Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Juni

Polpette di Tonno su Maionese di Avocado

Frisk tun rørt op med pecorino ost, æg, brød, dild og citronskal, formet til kugler og dybt stegt. Serveret med en delikat avocado-mayo.

Grigliata Mista Ravello

Et spyd af grillet oksefilet og -mørbrad samt kæmpereje og kyllingefilet, med squash, peberfrugt og cherrytomat, lagt over en salsa verde (af brød, persille, eddike, kapers, ansjoser, æggeblomme og olivenolie). Dryppet med appelsin-olivenolie og serveret med ovnbagte kartofler.

Cremoso alla Fragola

Let sødet mascarpone creme lagt over en jordbærcoulis og pistaciecrumble. Toppet med friske jordbær marineret i Grand Marnier.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 419,- m. vinmenu: kr 619,-

2 Retter: kr 339,- m. vinmenu: kr 469,-