Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Januar

Vellutata di Zucca con Gnocchi di Ricotta

Hjemmelavede cremede gnocchi af ricottaost toppet med et let støv fra kaffebønner.  Lagt over en fløjlsblød græskarsuppe let krydret med karry.

Bistecca con Rafano.

Entrecote fra grillen serveret med en let og aromatisk sauce lavet på peberrod.  Toppet med sprøde chips af jordskokker.  Dertil ovnbagte rustikke kartofler i hvidvin og rosmarin samt årstidens grønt.

Cheesecake al Mandarino

Hjemmelavet vanilje cheesecake på en sprød og fyldig kiksebund.  Toppet med en pure’ af mandarin.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 389,- m. vinmenu: kr 599;

2 Retter: kr 319,- m. vinmenu: kr 449;