Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

oktober

Filetto di Halibut

Hellefisk filet på en knoldselleri sauce. Toppet med asparges og taggiasche-oliven crumble.

Filetto di vitello al porto

Kalvemørbrad fra grillen toppet med en portvin og blommesauce.

Tartelletta alla frutta

Morde grydetartelet fyld med hjemme lavet wienerbrødscreme. Toppet med frisk frugt.

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 335,-     2 Retter m. vine: kr 479 ,-

3 Retter: kr 409,-     3 Retter m. vine: kr 659 ,-