Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

December-Julemenu

BISQUE DI ARAGOSTA, SCAMPI E CAPESANTE

Hummerbisque med jomfruhummer og kammuslinger.

FILETTO DI MANZO CON SALSA AL RIBES

Mør oksemørbrad fra grillen med ribssauce. Dertil årstiden grønt samt ovnbagte rustikke kartofler i hvidvin og rosmarin.

MOUSSE AL CIOCCOLATO

Chokolademousse fyldt med hindbær gele`. Serveret med appelsin coulis.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 319,-

Priser i restauranten:

2 Retter: 319,-     2 Retter m. vine: 489,-

3 Retter: 399,-     3 Retter m. vine: 659,-