Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

November

Halibut farcito con salmone

Ovnbagt filet af hellefisk fyldt med en kompot af frisk laks, hvidløg, løg, dild og pecorino ost. Serveres på en fløde scampi bisque.

 

Filetto alla Rossini

Mør oksemørbrad svøbt med bacon fra grillen med en aromatisk rød vin sauce toppet med en cremet andelevermousse. Dertil årstidens grønt samt ovnbagte rustikke kartofler i hvidvin og rosmarin

Profiteroles al cioccolato

Sprøde hule wienerbrødskugler fyldt med en Chantilly fløde derefter dryppet med chokoladesovs.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 399,- m. vinmenu: kr 625,-

2 Retter: kr 329,- m. vinmenu: kr 489,-