Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

juni

Salmone Marinato

Marineret laks , koriander, cremefraiche, æbler og knoldselleri.

Grigliata Ravello

Blandet grill med oksmørbrad, italiensk pølse, lammekotelette, svineslag. Serveret på en hjemmelavet salsa verde og reduktion af balsamico eddike.

Cremoso al pistacchio

Chokolade kurv fyldt  med pistacie krem og kakao krymmel

 

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 329,-     2 Retter m. vine: kr 469 ,-

3 Retter: kr 399,-     3 Retter m. vine: kr 629 ,-