Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

januar

Culurgiones sardi

Hjemmelavet sardinsk culurgiones-pasta fyldt med en creme af auberginer og mozzarellaost. serveret med tomatsauce.


Filetto di maiale all aceto balsamico

– Medallioner af svinemørbrad svøbt i pancetta bacon. Stegt på panden og toppet med en balsamico og akaciehonning reduktion. Servereret med ovnbagte kartofler og årstidens grøntsager.

 

Torta foresta nera

Chokoladekage fyldt med fløde og kirsebær. serveret med kirsebærcoulis og jordbæris.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 259 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 289,-     2 Retter m. vine: kr 455 ,-

3 Retter: kr 369,-     3 Retter m. vine: kr 599 ,-