Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Maj

Tortino di salmone affumicato

Cremet mild ricottaost vendt med dild, purløg og hvidløg og svøbt i tynde skiver af koldrøget laks.

Toppet med en citrus dressing.

 

Filetto di manzo al barolo

Mør og saftig oksmørbrad fra grillen toppet med en aromatisk barolo rødvinsauce, generøst krydret med frisk salvie, rosmarin, timian og hvidløg. Dertil årstidens grønt samt ovnbagte kartofler.

 

 

Tiramisu di fragole

Klassisk hjemmelavet tiramisu med den sommerlige twist af frisk jordbær, limoncello likør og en creme af mascarpone. Toppet med frisk mynte.

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 295,-

Priser i restauranten:

2 Retter: 319,-     2 Retter m. vine: 475,-

3 Retter: 395,-     3 Retter m. vine: 625,-