Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Oktober

VELLUTATA DI ZUCCA E GAMBERI

Fløjlsagtig græskarsuppe med rejer svøbt i bacon, pyntet med en tuile af blæksprutteblæk

 

QUAGLIA ARROSTO

Ristet vagtel serveret med en kompot af italiensk pølse og æble. Serveret med en granatæblesauce.

TORTA DI RICOTTA

Ricottatærte med pære glaseret i rødvin og stjerneanis.

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 295,-

Priser i restauranten:

2 Retter: 319,-     2 Retter m. vine: 489,-

3 Retter: 399,-     3 Retter m. vine: 659,-