Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

Marts

Salmone Marinato

Råmarineret fersk laks i hvidvin og ekstrajomfru olivenolie med masser af friske krydderurter, en anelse hvidløg og chili. Krydret med rosa peberkorn og serveret med en sprød fennikel- og rucolasalat. Hertil ristet hjemmebagt brød.

Filetto di Maiale all’aceto Balsamico

Medallioner af svinemørbrad svøbt i pancetta bacon. Stegt på panden og toppet med en balsamico og akaciehonning reduktion. Servereret med ovnbagte kartofler og årstidens grøntsager.

Torta Mimosa

Hjemmelavet traditionel italiensk sukkerbrødskage lagret med en ”creme chantilly” lavet på fløde, florsukker og vaniljekorn, samt sød ananas og let syrlig citron skal.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 369,- m. vinmenu: kr 595,-

2 Retter: kr 299,- m. vinmenu: kr 459,-