Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

May

Arancino di riso

Siciliansk specialitet bestående af en kegle formet masse af risotto med fyld af ragu-sauce, ærter og mozzarella. Serveret med en salsa marinara.

Filetto di Maiale alle ciliege

Sous-vide tilberedt svinemørbrad, toppet med kirsebærsovs.

Delizia al limone

Traditionel citronkage fra amalfi-kysten bestående af en svampet bund vædet i limoncello fyldt med en citroncreme og dækket af citron glaze. Serveret med en mandarin coulis.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 299 ,- 2 Retter: kr 269 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 299,-     2 Retter m. vine: kr 479 ,-

3 Retter: kr 379,-     3 Retter m. vine: kr 629 ,-