Månedens Menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser.

September

Sfornatino di Gamberoni e Capesante

Kæmperejer og kammuslinger gratineret i ovnen med zucchini i julienne, hvidløg og brødkrummer.

Stinco di Agnello alle Erbe

Mør lammekølle langtidsstegt i ovnen i rødvin med gulerødder, løg, rosmarin og timian.  Serveret over kartoffelmos med balsamico stegte champignon.

Torta Sinfonia di Cioccolata

Hvid og mørk chokolademousse lagret over en mørk chokolade “sponge cake”, glaseret og serveret med en mango- og passionsfrugt coulis.

Kuvertpriser

3 Retter: kr 429,- m. vinmenu: kr 659;

2 Retter: kr 349,- m. vinmenu: kr 499;