FORRET: COCKTAIL DI GAMBERI
Cocktail af argentinske rejer, med passionfrugt mayonnaise.
HOVEDRET: FILETTO DI MAIALE ALL´ACETO BALSAMICO
Medallioner af svinemørbrad svøbt i pancetta bacon, stegt på panden og toppet med en balsamico reduktion. Serveret med årstiden grøntsager og dagens kartofler.
DESSERT: CREME BRULEE CON LAMPONI
Fløjlsblød vaniljecreme med friske hindbær og et sprødt lag karamelliseret sukker.
2 Retter: kr 355,-
2 Retter m. vine: kr 529,-
3 Retter: kr 445,-
3 Retter m. vine: kr 645,-
HVID: Verdicchio dei Castelli di Jesi ” Moncaro ”
Område:Marche: Drue: Verdicchio. Kendetegn: En sprød og frisk hvidvin. Duften er fyldt med noter af grønne æbler, citrusfrugter og hvide blomster.
RØD: Rosso di Montalcino ” Fanti “
Område: Toscana Drue:Sangiovese Kendetegn: Frisk og karakteristisk med behagelige frugtnoter hindbær, kirsbær, skovbund, viol og krydderier.
DESSERT: Passito
Område: Campania Drue: Coda di volpe Kendetegn: Aromær af tørret figen, tørret abrikos, kastanje og honning.
Har du allergier eller særlige ønsker? Spørg gerne – vi hjælper med glæde.
Fra den 14. juli til den 3. august holder vi sommerferie ☀️. Vi glæder os til at se jer igen den 4. august.
Tak for jeres forståelse, og hav en rigtig dejlig sommer.
De bedste hilsner,
Team Ravello