Forside / Menu / Månedens menu

Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

September

FORRET: COCKTAIL DI GAMBERI
Cocktail af argentinske rejer, med passionfrugt mayonnaise.

HOVEDRET: FILETTO DI MAIALE ALL´ACETO BALSAMICO
Medallioner af svinemørbrad svøbt i pancetta bacon, stegt på panden og toppet med en balsamico reduktion. Serveret med årstiden grøntsager og dagens kartofler.

DESSERT: CREME BRULEE CON LAMPONI
Fløjlsblød vaniljecreme med friske hindbær og et sprødt lag karamelliseret sukker.

Priser:

2 Retter: kr 355,-
2 Retter m. vine: kr 529,-

3 Retter: kr 445,-
3 Retter m. vine: kr 645,-

HVID: Verdicchio dei Castelli di Jesi ” Moncaro ”
Område:Marche: Drue: Verdicchio. Kendetegn: En sprød og frisk hvidvin. Duften er fyldt med noter af grønne æbler, citrusfrugter og hvide blomster.

RØD:  Rosso di Montalcino ” Fanti “
Område: Toscana Drue:Sangiovese Kendetegn: Frisk og karakteristisk med behagelige frugtnoter hindbær, kirsbær, skovbund, viol og krydderier.

DESSERT: Passito  
Område: Campania Drue: Coda di volpe Kendetegn: Aromær af tørret figen, tørret abrikos, kastanje og honning.

Allergener og særlige behov

Har du allergier eller særlige ønsker? Spørg gerne – vi hjælper med glæde.

Kære kunder!

Fra den 14. juli til den 3. august holder vi sommerferie ☀️. Vi glæder os til at se jer igen den 4. august.

Tak for jeres forståelse, og hav en rigtig dejlig sommer.

De bedste hilsner,
Team Ravello

Nyheder fra Ravello – direkte til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye retter, events og alt det, der gør dit næste besøg endnu bedre.

Tilmeld dig her