Take Away

Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.

Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 229 kr,-!

Sammensæt en forret og fiskeret til 319 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 359kr,-!

Bemærk, at Antipasto-forretten kan bestilles for 50 kr. ekstra.

Bemark, at Fettuccine Manzo kan bestilles for 25 Kr. ekstra.
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!

Ⓥ Vegetarisk

Ⓖ Glutenfri

Primi

1. Cestino di Pane Ⓥ kr. 45,-

Hjemmelavet friskbagt brød serveret med Apulisk extra jomfruolienolie.

2. Bruschetta Caprese Ⓥ kr. 79,-

Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede cherrytomater i apulia extra jomfruolivenolie med hvidløg og basilikum.

3. Olive Marinate ⓋⒼ kr. 49,-

Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.

Antipasti

6. Tartare di Tonno Ⓖ kr. 139,-

Tun tatar med oliveolie og sesamfrø. Serveret sesam sauce.

7. Gamberoni all’aglio kr. 139,-

Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med en sprød salat garniture.

8. Carpaccio di Manzo Ⓖ kr. 149,-

Tyndtskåret fersk oksmørbrad serveret med Served with seasonal salad, Grana Padano flakes, extra virgin olive oil, lemon and mustard sauce.

9. Prosciutto di Parma con Bufala Ⓖ kr. 139,-

Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med Parmaskinke.

11. Antipasto Misto della Casa kr. 199,-

Et fad bestående af italienske specialiteter: Parma skinke, burratina ost, en variation af forskellige salami og oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat og friskbagt brød.

Paste Fresche

Alle pastaretter i denne sektion består af frisk hjemmelavet pasta tilberedt i huset.
13. Fettuccine Manzo kr. 199,-

Skåret oksemørbrad stegt på panden med løg, hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin, fløde og tomatsauce. Vendt nænsomt med fettuccinepasta.

14. Maccheroni con Salmone e gamberi kr. 195,-

Laks og tigerrejer og basilikum pesto stegt på panden med hvidløg. Vendt med maccheronipasta.

15. Tagliolini del MareⓋ kr. 199,-

Tagliolinipasta med blåmuslinger, calamari og tigerrejer tillføjet en let tomatsauce, jomfruhummer bisque med hvidløg, chili, friskhakkede tomater og persille.

17. Maccheroni alla Silana kr. 189,-

En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, champignon og stegt i olivenolie, hvidvin, løg, hvidløg, fennikel og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med Maccheronipasta

18. Tagliolini con polpette kr. 189,-

Hjemmelavede kødboller af oksekød og svinekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, frisk basilikum og en anelse chili. Lagt over Tagliolinipasta.

Pasta Ripiena

Fyldt pasta.

20.Cappellacci alla Norma Ⓥ kr. 185,-

Fyldt pasta med ricottaost aubergine hvidløg og grana padano. Vendt i en let tomatsauce med cherrytomater og grana padano flager.

Risotto

23. Risotto Paesana kr. 185,-

En cremet risotto med kylling, stegte porcinisvampe og champignon, estragon, mascarpone og grana Padano

Pesci

26.Coda di rospo kr. 319,- kr,-

Havtaskefilet stegt på panden. Serveret med sort Venus-ris, frisk spinat og prosecco-sauce.

Carni

30. Filetto al Gorgonzola kr. 349,-

Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.

31. Filetto al Pepe Verde kr. 349,-

Oksemørbrad (220gr) fra grillen flamberet i cognac og serveret med flødesauce, krydret med grønne peberkornsauce.

32. Filetto ai Funghi Porcini kr. 349,-

Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignonsauce.

Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.

Contorni

33. Patate del giorno ⓋⒼ kr. 49,-

Dagens kartofler.

34. Patate Fritte Ⓥ kr. 49,-

Sprøde og rustikke pommes frites.

38. Pane all’aglio e Formaggio Ⓥ kr. 55,-

Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.

Menu Bambini

Dolci

46. Tiramisù Ⓥ kr. 95,-

Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.

47. Panna Cotta alla vaniglia kr. 95,-

Traditionelt italiensk fløde- og vaniljedessert. Serveres med skovbær coulis.