Ristorante Ravello tilbyder et stort udvalg af retter ud af huset til egen afhentning. Vi tilbyder også Take Away til større selskaber. Kontakt os så vi sammen kan finde den rigtige menu til dit selskab.
Husk, at vi har samtlige rabatter i øjeblikket:
Sammensæt en forret og pasta/risottoret til 219 kr,-!
Sammensæt en forret og fiskeret til 299 kr,-!
Sammensæt en forret og kødret til 329kr,-!
Få 20% rabat på alle individuelle retter på vores takeawaykort!
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Hjemmelavet friskbagt brød serveret med smør.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede cherrytomater i apulia extra jomfruolivenolie med hvidløg og basilikum.
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Tun tatar med oliveolie og sesamfrø. Serveret sesam sauce.
Kæmperejer sauteret i smør og hvidvin med hvidløg og friskhakket persille. Serveret med safranfregola ( cous cous fra Sardinien ).
Tyndt skåret kalvelårtunge serveret med tun, kapers, ansjoser og mayonnaise sauce.
Fyldig og cremet bøffelmozzarella serveret med Parmaskinke.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Parma skinke, burratina ost, en variation af forskellige salami og oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat og friskbagt brød.
Paste Fresche
Suvid lang stegt skåret oksemørbrad med løg. Serveret på en creme af pecorino ost. Vendt nænsomt med fettuccinepasta.
Laks og tigerrejer og squash pesto stegt på panden med hvidløg. Vendt med maccheronipasta.
Tagliolinipasta med porre, peberfrugt, squash, hvidløg, basilikum og græskar creme.
En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, champignon og stegt i olivenolie, hvidvin, løg, hvidløg, fennikel og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med fettuccinepasta
Gratineret maccheronipasta med fyldig tomatsauce, mozzarella,hvidløg, grana padano og hjemmelavet kødboller af oksekød og svinekød.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta.
Fyldt pasta med ricottaost aubergine hvidløg og grana padano. Vendt i en let tomatsauce med cherrytomater og grana padano flager.
Risotto
En cremet risotto med rødbeder og sorte bær creme, smør og gorgonzola ost.
En cremet risotto med porcinisvampe, champignon, estragon, mascarpone, smør og grana padano.
Pesci
Havtaskefilet stegt på panden. Serveret på en ærtercreme og kartofler.
Carni
Oksemørbrad fra grillen toppet med en cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn og rødløg.
Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignon.
Alle ovenstående kødretter kommer med dit valg af rustikke ovnbagte kartofler eller pommes frites.
Contorni
Dagens kartofler.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Menu Bambini
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionel italiensk fløde- og pistacie dessert. Serveres med crumble og hindbær coulis.