Om Ravello

173

Ejerne af Ristorante Ravello er Salvatore De Gregorio og Angelo Piccione. Salvatore kommer oprindeligt fra den lille by Sorrento nær Napoli i det sydlige Italien, mens Angelo stammer fra Taranto, som også ligger i det sydlige Italien.

Salvatore har opnået mere end 30 års erfaring inden for restaurationsbranchen. Hans karriere spænder over alt fra femstjernede restauranter i Oxford og Stratford-upon-Avon til både små og store italienske restauranter i både Storbritannien og Italien.

Det var på dette tidspunkt, at Salvatore sammen med sin kone besluttede sig for at komme til Danmark med drømmen om at realisere sin vision: at åbne sin egen syditalienske landstil-restaurant inspireret af de kulinariske traditioner fra Campania-regionen, som Salvatore er vokset op i og brænder for. Nemlig: friske, farverige grøntsager og krydderurter, hvidløg, kapers, chili, oliven, mozzarella, kød, fisk, skaldyr og frisk, hjemmelavet pasta. Retterne på Ravello tilberedes af kokke, som også har rødder i disse traditioner og deler samme passion for at give den videre til vores gæster.

Ristorante Ravello er opkaldt efter den lille charmerende by Ravello som dramatisk balancerer på en klippe med udsigt over den smukke amalfikyst. Salvatore og Angelo har over en lang årrække besøgt den lille by som også er præget af et rigt musik og kulturliv. De har ladet deres entusiasme for byen og dens storslåede kontraster af bjerg og hav, blive inspirationskilden og nu også en repræsentant for deres ønske om at videregive det smukke, det ærlige og det oprindelige i oplevelsen af det syditalienske landkøkken.