Ejerne af Ristorante Ravello er det dansk/italienske par Salvatore og Kirsten De Gregorio. Salvatore er oprindeligt fra den lille by Sorrento i nærheden af Napoli i Syditalien, medens Kirsten er opvokset lokalt i Herning.
Deres sammenlagt mere end 30 års erfaring i branchen spænder lige fra femstjernede hoteller i Oxford og Stratford-upon-Avon til en variation af italienske restauranter i både Italien og England, hvor parret oprindeligt mødte hinanden og var bosatte indtil 2007.
Her besluttede de sig for at vende tilbage til Herning med henblik på virkeliggørelsen af deres drøm: at opstarte deres eget landkøkken med mad traditioner inspireret af Salvatores syditalienske baggrund og baseret på de kendetegnende ingredienser for dette område: Friske farverige grøntsager og urter, hvidløg, kapers, chili, oliven, mozzarella, kød, fisk, skaldyr og frisk hjemmelavet pasta.. Dette udføres af kokke som også har rødder i disse traditioner og brænder for at videregive dem.
Ristorante Ravello er opkaldt efter den lille charmerende by Ravello som dramatisk balancerer på en klippe med udsigt over den smukke amalfikyst. Kirsten og Salvatore har over en lang årrække besøgt den lille by som også er præget af et rigt musik og kulturliv. De har ladet deres entusiasme for byen og dens storslåede kontraster af bjerg og hav, blive inspirationskilden og nu også en repræsentant for deres ønske om at videregive det smukke, det ærlige og det oprindelige i oplevelsen af det syditalienske landkøkken.