Forside / Menu / Månedens menu

Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

November

FORRET: TURBANTE DI SOGLIOLA

Delikat søtungefilet rullet med cremet laksemousse, serveret med en let champagnesauce.

 

HOVEDRET: TOURNEDOS ROSSINI

Mør oksemørbrad toppet med foie gras (and), serveret med en fyldig trøffel Madeirasauce.

 

DESSERT: PROFITEROLES

Profiteroles - små vandbakkelser fyldt med let creme og dækket med mørk chokolade.

 

2 Retter: kr 395,-     2 Retter m. vine: kr 579 ,-

3 Retter: kr 495,-     3 Retter m. vin Kr 695 ,-

 

HVID: Langhe ” Sobrero ”

Område:Piemonte: Drue: Chardonnay. Kendetegn: Frugtig og frisk med noter af hvidfrugt (æble, pære) vilde blomster og ofte en let note af smør eller hasselnød, der kan komme fra gang i træ.

RØD:  Barbera D’Alba ” Sobrero ”                                         

Område: Piemonte Drue:Barbera Kendetegn: aromatisk buket med noter af friske røde frugter, såsom kirsebær, blomme og hindbær.

DESSERT: Passito ” Quarta ”       

Område: Campania Drue: Coda di volpe Kendetegn: Aromær af tørret figen, tørret abrikos, kastanje og honning.

Allergener og særlige behov

Har du allergier eller særlige ønsker? Spørg gerne – vi hjælper med glæde.

Kære kunder!

Fra den 14. juli til den 3. august holder vi sommerferie ☀️. Vi glæder os til at se jer igen den 4. august.

Tak for jeres forståelse, og hav en rigtig dejlig sommer.

De bedste hilsner,
Team Ravello

Nyheder fra Ravello – direkte til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nye retter, events og alt det, der gør dit næste besøg endnu bedre.

Tilmeld dig her