FORRET: CONCHIGLIONE AMALFI
Fyldt Gragnano-pastaskal med krabbekød, rejer og ovngratineret zucchini.
HOVEDRET: SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
Kalvefilet toppet med parmaskinke og frisk aromatisk salvie. Stegt på panden i hvidvin og smør med et strejf af hvidløg
DESSERT: CHEESECAKEDINOCCIOLE
Hasselnødde-cheesecake med kirsebærsauce
2 Retter: kr 395,-
2 Retter m. vine: kr 579,-
3 Retter: kr 495,-
3 Retter m. vine: kr 695,-
HVID: Verdicchio dei Castelli di Jesi ” Moncaro ”
Område:Marche: Drue: Verdicchio. Kendetegn: En sprød og frisk hvidvin. Duften er fyldt med noter af grønne æbler, citrusfrugter og hvide blomster.
RØD: Rosso di Montalcino ” Fanti “
Område: Toscana Drue:Sangiovese Kendetegn: Frisk og karakteristisk med behagelige frugtnoter hindbær, kirsbær, skovbund, viol og krydderier.
DESSERT: Passito
Område: Campania Drue: Coda di volpe Kendetegn: Aromær af tørret figen, tørret abrikos, kastanje og honning.
Har du allergier eller særlige ønsker? Spørg gerne – vi hjælper med glæde.
Fra den 14. juli til den 3. august holder vi sommerferie ☀️. Vi glæder os til at se jer igen den 4. august.
Tak for jeres forståelse, og hav en rigtig dejlig sommer.
De bedste hilsner,
Team Ravello