Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

December

CANNELLONI

Pastarør fyldt med ricottaost, spinat, grana padano, ovnbagt i tomat og flødesauce.

FILETTO DI CERVO

Krondyrfilet fra grillen med en skovbærsauce. Serveres med ovnbagte rustikke kartofler.

 

 

PANETTONE PUDDING

Traditionel italiensk panettonekage med sultanas og kandiserede frugter, bagt i ovnen. Serveret med creme anglaise med appelsinsmag.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 395 ,- 2 Retter: kr 329 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 379,-     2 Retter m. vine: kr 559 ,-

3 Retter: kr 459,-     3 Retter m. vine: kr 669 ,-