Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

november

VELLUTATA DI VONGOLE

Fløjlsbløde hjertmuslinger sauteres med løg, hvidløg, selleri, persille og kartoffler, afglaseret med hvidvin.

FILETTO AL PORTO

Oksemørbrad fra grillen. Serveres med portvinsauce, sauteret spinat, kartoffelmos og andemousse.

 

 

PERE AL VINO ROSSO

Rødvinsglaseret pære. Serveres med vaniljecreme.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 395 ,- 2 Retter: kr 329 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 379,-     2 Retter m. vine: kr 559 ,-

3 Retter: kr 459,-     3 Retter m. vine: kr 669 ,-