Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

April

BURRATA CAPRESE

Bøftomat, cremet burrataost, crumble af pugliesiske taralli.

AGNELLO ALLA MENTA

Lammekrone serveret med en sauce af citron, hvidvin, smør, frisk mynte og hvidløg.

 

ZUPPA INGLESE

Lagkage, med kermes likør, vanilje-og chokolade creme patissiere, toppet med marengs.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 399 ,- 2 Retter: kr 349 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 395,-     2 Retter m. vine: kr 579 ,-

3 Retter: kr 495,-     3 Retter m. vine: kr 695 ,-