FORRET: TURBANTE DI SOGLIOLA
Delikat søtungefilet rullet med cremet laksemousse, serveret med en let champagnesauce.
HOVEDRET: TOURNEDOS ROSSINI
Mør oksemørbrad toppet med foie gras (and), serveret med en fyldig trøffel Madeirasauce.
DESSERT: PROFITEROLES
Profiteroles - små vandbakkelser fyldt med let creme og dækket med mørk chokolade.
2 Retter: kr 395,- 2 Retter m. vine: kr 579 ,-
3 Retter: kr 495,- 3 Retter m. vin Kr 695 ,-
HVID: Langhe ” Sobrero ”
Område:Piemonte: Drue: Chardonnay. Kendetegn: Frugtig og frisk med noter af hvidfrugt (æble, pære) vilde blomster og ofte en let note af smør eller hasselnød, der kan komme fra gang i træ.
RØD: Barbera D’Alba ” Sobrero ”
Område: Piemonte Drue:Barbera Kendetegn: aromatisk buket med noter af friske røde frugter, såsom kirsebær, blomme og hindbær.
DESSERT: Passito ” Quarta ”
Område: Campania Drue: Coda di volpe Kendetegn: Aromær af tørret figen, tørret abrikos, kastanje og honning.
Har du allergier eller særlige ønsker? Spørg gerne – vi hjælper med glæde.
Fra den 14. juli til den 3. august holder vi sommerferie ☀️. Vi glæder os til at se jer igen den 4. august.
Tak for jeres forståelse, og hav en rigtig dejlig sommer.
De bedste hilsner,
Team Ravello
