Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Maj

ZEPPOLE DI BACCALA

Friture stegte bøller lavet af dej og klipfisk. Serveret med hindbær mayonnaise.

BISTECCA TOSCANA

Grillet Ribyey med smørmøre cannellini-bonner, pancetta og en aromatisk urtersauce.

 

BIGNE` AL GIANDUIA

Håndlavede bigne` fyldt med sikeblød vaniljecreme og  gianduia-creme.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 399 ,- 2 Retter: kr 349 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 395,-     2 Retter m. vine: kr 579 ,-

3 Retter: kr 495,-     3 Retter m. vine: kr 695 ,-