Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Januar

Cubotto di Salmone

Fresh steamed salmon, served on a bed of Venere rice, prosecco sauce and salmon caviar

Stinco di Agnello alle erbe

Mør lammeskank langsomt kogt i rødvin med gulerødder, løg, rosmarin og timian. Serveres på sød kartoffelmos.

 

Delizia al Cocco

coconut mousse with chocolate sauce

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 395 ,- 2 Retter: kr 329 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 379,-     2 Retter m. vine: kr 559 ,-

3 Retter: kr 459,-     3 Retter m. vine: kr 669 ,-