TORTINO DI MELENZANE
Bagte auberginer fyldt med røget scamorzaost. Serveres med en blød creme af cherrytomater, stracciatella ovenpå og et drys ristede pistacienødder for ekstra smag og sprødhed.
TERES MAJOR
Et mørt og saftigt stykke oksekød fra skulderen, stegt og serveret med cremet jordskokke, en fyldig Marsala-sauce og sprøde jordskokkechips.
TORTA DI RICOTTA E PERE
En blød og cremet kage med nøddebund (hasselnød), fyldt med ricottamousse og friske pærer. En let og delikat dessert med mild smag.
Takeaway:
3 Retter: kr 399,-
2 Retter: kr 349,-
Priser i restauranten:
2 Retter: kr 395,-
2 Retter m. vine: kr 579,-
3 Retter: kr 495,-
3 Retter m. vine: kr 695,-
Har du allergier eller særlige ønsker? Spørg gerne – vi hjælper med glæde.
Fra den 14. juli til den 3. august holder vi sommerferie ☀️. Vi glæder os til at se jer igen den 4. august.
Tak for jeres forståelse, og hav en rigtig dejlig sommer.
De bedste hilsner,
Team Ravello