Månedens menu

En allerede planlagt og afstemt menu fra vores kok og her tillader du os at vise vejen. Menuerne er ofte inspireret af mad- og vintraditioner fra helt specifikke italienske regioner og altid en gennemført og spændende mulighed for vores gæster at gå med på en kulinarisk opdagelse af traditionelle såvel som innovative italienske mad- og vinoplevelser. BUON APPETITO

Februar

VELLUTATA DI ZUCCHINE CON GNOCCHI

Fløjlsblød zucchinisuppe med ricotta-gnocchi og muslinger crumble.

PUNTA DI FIOCCO ALLE ERBE

Kalve cuvette serveret med urtesauce.

 

CRESPELLA ALLA NORMANNA

Hjemmelavet crepes med æbler og calvados. Serveret med æblercreme.

 

Kuvertpriser

Takeaway: 3 Retter: kr 395 ,- 2 Retter: kr 329 ,-

Priser i restauranten:

2 Retter: kr 359,-     2 Retter m. vine: kr 549 ,-

3 Retter: kr 469,-     3 Retter m. vine: kr 679 ,-