Vi har et bredt menukort, som spænder fra friske hjemmelavede pastaretter til frisk fisk, skaldyr og kødretter. Gode råvarer, tid og indsats er hjertestammen i vores menu.
Ⓥ Vegetarisk
Ⓖ Glutenfri
Primi
Hjemme lavet Friskbagt brød og brødstænger serveret med smør.
Ristet hjemmebagt brød toppet med friskhakkede cherrytomater i e.v.o. olivenolie med hvidløg og basilikum .
Blandede oliven marineret i olie, citron, chili, hvidløg og rosmarin.
Antipasti
Blåmuslinger sauteret på panden i en aromatisk sauce af hvidvin, hvidløg og smør med frisk dild, persille og purløg. Serveret med let grillet hjemmebagt brød med hvidløg
Panerede Kæmperejer. Serveres med aioli sauce.
Tyndskåret fersk oksemørbrad serveret med tun, kapers, ansjoser og mayonnaise sauce.
Grillet squash, aubergine, peberfrugt og rødløg marineret i olivenolie, eddike, chili, hvidløg, samt frisk persille og mynte. Serveret med fyldig og cremet burrata ost.
Tun tatar med olivenolie og sesamfrø. Serveret med sesam sauce.
Et fad bestående af italienske specialiteter: Parmaskinke, burratina ost, en variation af forskellige salami og oste. Serveret med vores egne marinerede grøntsager og oliven, soltørret tomat- og friskbagt brød.
Paste fresche
Fusillipasta med hjemmelavet basilikum pesto , cherrytomater og perler af mozzarellaost. Vendt med fusillipasta. (Kold ret)
Skåret oksemørbrad stegt på panden med hvidløg, svampe og frisk babyspinat med en anelse hvidvin, demi-glace og fløde. Vendt nænsomt med grøn og hvid fettuccinepasta.
Kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin, friskhakkede cherrytomater og persille med en anelse chili. Vendt med fusillipasta i en let tomatsauce.
En kødsauce af italiensk pølse, porcinisvampe, champignon og stegt i olivenolie, hvidvin, løg, hvidløg, og en anelse chili. Tilføjet vores aromatiske tomatsauce, demi-glace og friskhakket persille, og vendt med fettuccinepasta.
Hjemmelavede kødboller af oksekød og svinekød serveret i en fyldig tomatsauce med hvidløg, frisk basilikum og en anelse chili. Lagt over linguinepasta.
Linguinepasta med blåmuslinger, calamari og tigerrejer tillføjet en let tomatsauce, jomfruhummer bisque med hvidløg, chili, friskhakkede cherrytomater og persille.
Pasta Ripiena
Fyldt pasta med ricottaost og spinat. Vendt i en salsa rosa; tomatsauce med en anelse fløde.
Fyldt pasta med jomfruhummer. Dertil sauce af hvidløg, jomfruhummer bisque og cherrytomater.
Risotti
Vi laver vores risotto med Arborio-ris.
En cremet risotto med, porre, squash, peberfrugt, granskær creme, smør og grana padano.
En cremet risotto med porcinisvampe, champignon, estragon, mascarpone og grana padano.
Pesci
En sauté af laks, havtaske, kammuslinger, kæmperejer og blåmuslinger stegt i hvidvin og hvidløg med cherrytomater, persille, dild og purløg på grillet hjemmebagt brød med hvidløg.
Havtaskefilet og kæmperejer stegt på panden. Serveret på en granskær creme og frisk asparges. Serveres med kartofler.
Carni
Oksmørbrad fra grillen toppet med cremet porcinisvampe og champignon.
Oksemørbrad fra grillen toppet med en mild og cremet gorgonzolasauce.
Oksemørbrad flamberet i cognac og serveret med en flødesauce, krydret med grønne peberkorn.
Alle ovenstånde kødretter serveres med dit valg af kartofler.
Contorni (Tilbehør)
Ovnbagte rustikke kartofler krydret med frisk urter.
Sprøde og rustikke pommes frites.
Hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.
Dolci
Hjemmelavet klassisk italiensk dessert. Ladyfingers vædet i espressokaffe, mandellikør og sukker med en creme af mascarpone. Drysset med rig mørk kakao på toppen.
Traditionelt italiensk fløde- og vaniljedessert. Serveres med crumble og hindbær coulis.
Italiensk flødeis. Vælg mellem vanilje, jordbær,pistacie, hasselnød og chokolade.
Lun chokoladekage med en blød midte. Serveret med italiensk vaniljeis.
Ægte italiensk citron sorbet serveret i egen skal.
Et sortiment af gode italienske oste serveret med surt og sødt tilbehør.
Bibite
Italiensk mineralvand med brus (50 cl.)
Italiensk mineral vand uden brus (50 cl.)
Lille (30 cl.)
Stor (50 cl.)
Peach (50 cl.)
Æble el. Appelsin
(20 cl.)
Flere varianter (33 cl.)
Birre
Lille (25 cl.)
Stor (50 cl.)
Lille (25 cl.)
Stor (50 cl.)
Alkoholfri øl på flaske (33 cl.)
Italiensk øl (33 cl.)
Italiensk øl (33 cl.)
Caffè
Enkelt shot / Dobbelt shot
Enkelt shot / Dobbelt shot
Lille / Stor
Enkelt shot / Dobbelt shot
Varm cacao med espressokaffe.
Varm cacao med flødeskum.
Flere varianter
Liquori & spiriti
Hvorfor ikke tilføje en likør til kaffen?