Vi søger en assisterende restaurantchef!

Vi søger en assisterende restaurantchef til vores travle og hyggelige, autentiske, italienske landkøkken i Herning – er du den, vi står og mangler?

 

Som assisterende restaurantchef er du restaurantchefens højre hånd. Sammen er i ansvarlige for den daglige drift, ledelse og udvikling af restauranten. Ligeledes skal du stå ansvarlig for, at restauranten lever op til de krav om kvalitet og service, der allerede i dag kendetegner restauranten. Din opgave vil primært bestå af servicering af vores gæster, men også administrative og ledelsesopgaver vil forekomme. Således vil du også lære mere om økonomi, administration og personaleledelse.

 

Arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være følgende:

  • Vagtleder med fuld autoritet og ansvar for service, herunder at fremstå som vært for vore gæster. Modtagelse af reservationer med fokus på at maksimere bordplanen, og at uddelegere arbejdsdirektioner til personale.
  • Leder for restaurantens tjenere og ansvarlig for samtaler, ansættelse og oplæring af heraf, samt afholde medarbejder udviklingssamtaler og personalemøder.
  • Administrativt arbejde i form af mailkorrespondance, bestilling af varer, marketing herunder evt. sociale medier, kasseopgørelse og skemalægning.
  • Møde med klienter i forbindelse med planlægning af selskaber, samt skrive og fremsende menuforslag til gæster med henblik for forudbestilling.

 

Vi tilbyder en struktureret og professionel arbejdsplads, hvor vi vægter godt samarbejde, godt humør og teamspirit højt.

En arbejdsuge på 37 timer fordelt over fem dage/aftener.

Løn fastsættes efter erfaring.

 

Om dig:

Du har minimum 3 års erfaring i branchen i en lignende stilling eller i en tjenerstilling med ekstra ansvar.

 

Du er passioneret omkring god og personlig service. Du kæler for detaljerne og gæsterne, og du er et forbillede for teamet.

 

Du forstår, at arbejdet kræver et fremragende overblik og en struktureret fremgang. Du er initiativrig og åben for personlig og professionel udvikling. Du har et godt humør som smitter af på dine omgivelser og du holder af, at arbejde med mennesker.

 

Vi ønsker at skabe de bedste oplevelser – for både vores gæster og vores team.

Ønsker du jobbet?

Tag et kig på vores webside www.ristoranteravello.dk og send os en e-mail til info@ristoranteravello.dk, eller ring til os på 97121290 for flere oplysninger.

 

Del gerne opslaget og tag dine arbejdssøgende venner, så vi kan finde vores nye assisterende restaurantchef.

De bedste hilsner

Ristorante Ravello